Tehnica dentara

Beauty

Date Generale

Magazinul online Bioinvent este administrat de compania S.C. BIOINVENT MEDICAL S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J2/1167/2017, având CUI 3799854, atribut fiscal RO, CIF RO3799854, capital social 200 lei, cu sediul social în Decebal 13/13A, Arad, jud Arad, Romania, telefon +40 771 376151 și contul bancar cu RO65CECEAR0330RON0615717 deschis la CEC Bank.

Îți recomandăm să citești acest document cu atenție!

Prin utilizarea site-ului www.bioinvent.ro , vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) iși exprima acordul fata de Termenii și Condițiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).

Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul Bioinvent și, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți.

Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.

Prin crearea unui cont sau / și plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online bioinvent.RO, Cumpărătorul își exprimă acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit semnifică încheierea contractului la distanță.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Procesarea și confirmarea comenzilor

Vânzătorul va verifica comanda urmând să îi comunice Cumpărătorului rezultatul verificării. Expedierea prin email de catre Vânzător a notificarii de livrare către Cumpărător, fără a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul încheierii Contractului la distanță. Notificarea de livrare, reprezintă anexă la Contract.

Pentru produsele cu status “La comanda” este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vânzătorul.

Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea.

Cumpărătorul poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email către office@bioinvent.ro.

Cumpărătorul poate renunţa la cumpărare iniţiind procedura descrisă în cadrul secţiunii “Renuntare la cumparare”.

Cumpărătorul poate returna produsul / produsele respectând procedura descrisă în cadrul secţiunii “Returnarea produselor”.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online Bioinvent.RO includ TVA (19% și 9%) . Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului.

O parte din preturile afisate se calculeaza pe baza unei formule ce are la baza pretul preluat prin feed-uri automate din listele furnizorilor. Deși eforturile noastre de a lista preturile corecte sunt majore, un numar mic de produse din catalogul nostru pot avea preturi gresite. Pentru aceste produse, daca pretul corect este cu cel putin 20% mai mare decat pretul listat in catalogul nostru, ne rezervam dreptul de a va contacta personal sau de a va anula direct comanda.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă Cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către Vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online Bioinvent.RO cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Plata

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online Bioinvent includ TVA (19% și 9%). Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de Bioinvent pe baza comenzii Cumpărătorului. În acest caz, aprovizionarea și livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrării plății complete a comenzii.

Modalitățile de plată acceptate sunt:

  • Prin intermediul cardurilor bancare, online
  • Cu numerar, prin intermediul curierului sau la sediul Vânzătorului
  • Prin transfer bancar
  • Plata prin card de credit, in 3 rate fixe si fara dobanda, doar pentru posesorii de carduri ale bancilor partenere.

În cazul plăților online folosind cardurile bancare, securitatea și validitatea autentificării cardurilor va fi confirmata de procesatorul de plăți electronice. Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, în condiții de maximă securitate oferite de platforma 3D Secure. Nicio informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vânzătorului.

Cumpărătorul care plătește online trebuie să furnizeze procesatorului numele de pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura. Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).strong Pentru plățile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumpărătorului.

In cazul in care Cumparatorul datoreaza, din vina sa, plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Scadenta facturii se considera a fi:

  • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din DEPOZIT
  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Pentru mai multe informații despre modalitățile de plată (inclusiv rate), consultă secțiunea “Cum plătesc”.

Livrarea comenzilor

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii. Livrarea la punctele de livrare din Bucuresti se face in intervalele orare listate la finalizarea comenzii ferme, valabile in timpul programului cu publicul al magazinului online. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul recepționării în contul Bioinvent a plății integrale

Livrarea pentru produsele aflate în anumite promoții se va face conform regulamentului promoției respective.

Vânzătorul va aplica tariful comunicat pe site pentru fiecare livrare sau in functie de regulamentul promotiilor active pe site in momentul comenzii.

Vanzătorul va ambala corespunzător produsele si va transmite următoarele documente insotitoare: factura fiscală, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator. Cumpărătorul trebuie să notifice prin email la office@bioinvent.ro sau telefonic la 0771 376151, absenta oricăruia dintre aceste documente in termen de 48 de ore de la receptionarea produselor, in caz contrar toate acestea considerandu-se furnizate.

In cazurile in care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare mentionată, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumpărătorul pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă nici la a doua tentativă livrarea nu va fi incheiată, coletul va fi returnat Vanzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmand să suporte costurile unei noi livrări.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către Cumpărător, comanda va fi anulată, iar Vânzătorul îi va restitui Cumpărătorului sumele aferente încasate în avans.

Dacă informațiile legate de facturare și livrare furnizate de către Cumpărător sunt eronate sau incomplete, Vânzătorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele și nu se va stabili un nou termen de livrare, Vânzătorul iși rezerva dreptul de a anula comanda.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia.

În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandăm Cumparatorului să refuze recepţia lor şi să semnaleze acest incident imediat prin email la comenzi@Bioinvent.ro. Orice reclamatie ulterioară cu privire la acest aspect este nula si nu poate fi luata in considerare.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre livrarea unei comenzi online din secțiunea “Mod de livrare”.

Garanție

Produsele cumpărăte prin intermediul Bioinvent sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.

Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială.

Pe lângă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și detaliate în certificatul de garanție emis de către Producător/Importator sau Vânzător, acesta garantează Cumpărătorul împotriva oricărei non conformități care poate afecta întreaga sau o parte a bunurilor și serviciilor, cu excepția uzurii normale, pentru o perioadă de 24 luni de la data emiterii facturii de vânzare. Excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție.

În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Vânzătorul își rezervă dreptul de a obliga Cumpărătorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului și a taxelor de transport corespunzătoare.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre garanția produselor din secțiunea “Garanție”.

Returnarea produselor

Cumpărătorul persoana fizica poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online Bioinvent.RO în urmatoarele situaţii:

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site

Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 48 de ore de la recepţia lor (doua zile lucratoare).

Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail office@bioinvent.ro.

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : formular_model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoţite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator- curier pe adresa punctului de lucru din Victoriei 3E, Arad, Romania.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de Vanzator.

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice

Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont.

Cumpărătorul are posibilitatea să modifice informațiile cu caracter personal furnizate și sa filtreze mesajele pe care dorește să le primească din partea Vânzătorului, prin accesarea secțiunii online “Contul meu” și logarea în contul personal.

Mai multe detalii se găsesc în secțiunea “Protecția datelor personale”.

Drepturile de proprietate intelectuală

Numele magazinului online și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea S.C. Bioinvent Medical S.R.L. și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor puteti trimite email la adresa office@bioinvent.ro

Forța majoră și litigiile

Niciuna dintre părțile contractante nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Prezentul Contract este supus legii române.

Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente. Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugăm să va adresati in scris la adresa office@bioinvent.ro

Renuntare la cumparare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Renunțarea la cumpărare va implica returnarea produsului în termenul specificat, cu toate accesoriile și/sau consumabilele aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original. Toate componentele produsului NU trebuie să prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzură sau de consum și vor fi verificate în service pentru a determina integritatea acestora. Nu vor fi acceptate produse care prezinta seriile sterse complet sau partial, urmele unor socuri electrice. In caz contrar, Vânzătorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa de aducerea produselor la starea de vandabilitate. Rambursarea integrala a valorii produsului se va face catre Cumpărător in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii de catre Vânzător a notificării Cumpărătorului de denunțare unilaterală a contractului.

Probleme eventuale

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achiziționate din magazinul online Bioinvent.RO și altele pe care Cumpărătorul le deține sau urmează să le achiziționeze, nu fac obiectul responsabilității Vânzătorului.

În urma primirii de către Vânzător a notificării de denunțare unilaterală a contractului de către Cumpărător, condiționat de returnarea produsului (fara urme de deteriorare, de uzură sau de consum) se va rambursa Cumpărătorului valoarea încasată pentru produsul în cauză, în termen de 14 de zile calendaristice, cu reținerea costurilor aferente returnarii mărfii.

Vânzătorul are dreptul să solicite daune interese Cumpărătorului, în condițiile legislației aplicabile, atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție. Vânzătorul își rezervă dreptul să refuze returul în cazul în care Cumpărătorul abuzează de politica privind renunțarea la cumpărare.

Calendar

Solicitările de renunţare la cumpărare se vor expedia catre Vânzător prin orice metodă de comunicare (email, poștă, telefon, SMS, verbal, etc.). Pentru solicitarile scrise am atasat un model de formular: model

Returnarea produselor

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online Bioinvent în urmatoarele situaţii:

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare). Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail office@bioinvent.ro

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : formular_model.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator - curier NemoExpress pe adresa punctului de lucru din Calea Victoriei 3E, Arad, Romania.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de Vanzator.

 

GDPR

 

Notificare de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea SC Bioinvent Medical SRL, cu sediul în Arad, str. Decebal 13/13a, vă informează prin prezenta notificare despre prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 (GDPR) și legislația națională privind protecția și securitatea datelor cu caracter personal.
Societatea SC Bioinvent Medical SRL se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal conform legislației în vigoare. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică, informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (pacienți, clienți, furnizori, utilizatori ai website-ului http://www.bioinvent.ro).
Identitatea operatorului / responsabilului, cu menţionarea datelor de contact Societatea SC Bioinvent Medical SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului, intrat în vigoare la 25 mai 2018.

În sensul prezentului regulament:
– Operator de date cu caracter personal: Societatea SC Bioinvent Medical SRL, cu sediul în Arad, str. Decebal, Nr.13/13a, http://www.bioinvent.ro .
– Responsabilul cu prelucrarea datelor cu caracter personal: Marcel Cordos
– Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
– Prelucrare înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea
de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea,stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Pentru nelămuriri sau solicitări privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Operatorul Societatea SC Bioinvent Medical SRL vă rugăm să contactaţi responsabilul cu prelucrarea datelor.

Scopul şi temeiul legal al prelucrării
Societatea SC Bioinvent Medical SRL prelucrează datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:
– Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se face numai în baza declaraţiei de consimţământ.
– Pentru a ne îndeplini obligaţiile legale ca angajator, raportări făcute către autorităţi, siguranţă în cazuri de urgenţă. Alte obligaţii legale.
– Pentru a ne îndeplini obligaţiile contractuale: a oferi servicii și suport. Încheierea, executarea și încetarea contractului dumneavoastră și a actelor adiționale la acesta.
– Pentru a urmări realizarea unui interes legitim: pentru a vă informa despre serviciile şi produsele noastre, pentru a face o ofertă comercială, pentru a oferi asistenţă, raportări
interne. Soluționarea potențialelor litigii, deferite instanțelor de drept comun sau arbitrale, din țară și străinătate; Soluționarea reclamațiilor și a solicitărilor din partea
clienților; Recuperarea creanțelor.
Categorii de date cu caracter personal, categorii de persoane vizate. Durata păstrării datelor.
Datele cu caracter personal sunt prelucrate respectând principiul “reducere la minim” a datelor prelucrate, păstrând însă caracterul lor adecvat, relevant, limitat la ceea ce este necesar în raport cu scopurile prelucrării.

Categorii de persoane vizate:
– Pacienți / clienți;
– Reprezentanți și angajați ai partenerilor de afaceri și ai furnizorilor;
– Terțe persoane.
Datele cu caracter personal sunt prelucrate de către Societatea SC Bioinvent Medical SRL: pe o perioadă de 10 ani de la exprimarea consimțământului; până la retragerea în scris a consimțământului; dacă este îndeplinit scopul pentru care au fost prelucrate.

Drepturile persoanelor vizate
În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului
aveți următoarele drepturi:
– Dreptul de acces. Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor cu
caracter personal.
– Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete.
– Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal.
– Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor.

Dreptul la portabilitatea datelor.
– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată (care
implică crearea de profiluri).
– Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea opririi prelucrării datelor.
– Dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competentă privind protecția
datelor (www.dataprotection.ro).

Categorii de destinatari
– Prestatorii de servicii. Societatea SC Bioinvent Medical SRL poate angaja prestatori externi de servicii (de ex.: servicii IT, servicii medicale, servicii juridice, etc) care pot
avea acces sau pot să prelucreze datele cu caracter personal. Societatea SC Bioinvent Medical SRL solicită prestatorilor de servicii să respecte și să prelucreze datele personale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului.
– Partenerii cu care Societatea SC Bioinvent Medical SRL intră în relații de afaceri. În acest caz, datele vor fii transmise / prelucrate doar pe bază de consimțământ.
– Alți destinatari. În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului, Societatea SC Bioinvent Medical SRL poate transfera date cu caracter personal autorităților în baza unei obligații legale.

Modificări
Societatea SC Bioinvent Medical SRL vă va informa despre orice modificare a prezentei notificări intervenite ca urmare a completării legislației în acest domeniu.